Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
17   86
9   206
23   267
21   257
44   490

Lyckligare kan ingen vara.

Lyckligare kan ingen vara hade smygpremiär idag, och Maria fick inbjudan. Hon frågade mig om jag ville följa med och jag som älskar filmer tackar såklart inte nej. Våra killar skulle följa med oss men drog ur sig i sista minuten.

Lyckligare kan ingen vara är en svensk film och jag personligen hade inte höga förväntningar. Men filmen var väldigt bra.

Den handlar om att kärlek kan vara svårt och i filmen finns även ett budskap. Vill inte avslöja för mycket då den snart har premiär. Mitt tips är att man går och tittar på den med sin partner. Man får sig en tankeställare och man vet väldigt snabbt vart man själv står.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?