Shoppa min stil

no products

Lyxfrulle med vänner

Hallo darling

Har precis kommit hem efter en super mysig fag med mina gravida tjejer. Vi började dagen med att äta frukost på mobilia och prata om allt möjligt egentligen mest gravid och bebissnack då vi alla är gravida. Sen tog vi en tur så Ellie kunde leka i lekplatsen och där blev det även lite glass 😀 Vi hann även med en snabb tur på mobilia. Tiden går ju så himla fort och Jenny och Rasha ska föda om typ 40 dagar, Emelie har ca 70 och jag 100 dagar. Så det börjar verkligen närma sig med stormsteg 😀 

   Nu ska jag vila en stund innan jag springer ner till tvättstugan och slänger i tvätten för att sedan ta mig till gymmet 😀 Får passa på att utnyttja min lediga dag till max.

Trevlig dag fina

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?