Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
10   88
23   180
25   250
105   410
19   260

Lyxiga adventskalendrar

I samarbete med livehome.se.

Har ni hunnit införskaffa er en eller flera adventskalendrar? Jag vill tipsa er om 3 adventskalendrar som jag har fått testa från Livehome.se. Älskar ni ljus så kommer ni älska adventskalender från livehome. Jag är ju helt tokig i allt som doftar gott och har hur mycket ljus som helst. Men dom går åt här hemma.

Två stycken adventskalendrar är från Yankee Candle. Dom har ju helt fantastiskt goda dofter på sina ljus. Vi köper varje år ett större ljus som håller hela julen. Men det bästa nu är att varje dag fram till Jul har vi två ljus per dag. Som dessutom doftar jul, allt från vanlig och kanel till julgran och mandarin.

Sen har vi adventskalendern från Durance. Den innehåller även annat förutom ljus, bodylotion, duschkräm och handkräm. Perfekt för någon som vill ha lite mer variation.

Jag kunde ju inte riktigt hålla mig och har öppnat alla luckor för att tjuvkika och se vad dom innehåller. Ska jag vara ärlig så är det min allra första adventskalender någonsin.

Med koden Anna14 så får ni 14% rabatt på hela sortimentet från Livehome. Finns en massa annat smått och gott, perfekt att handla julklappar.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?