Shoppa min stil

Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
16   105
24   259
34   299
18   291
49   412

Lyxiga nattplagg i silke

Lyxiga nattplagg i silke.

Någon mer som älskar fina nattplagg? Jag är helt förälskad i fina nattplagg. Visst gillar jag även mysiga nattplagg. Men jag tänker mig en variation av både sexiga och mysiga nattplagg. Det ena behöver inte utesluta det andra. Man kan ha både och, det har jag.

När vi var på slottet passade jag på att inviga min kimono och nattlinne från Hunkemöller. Dessa nattplagg känns så himla lyxiga eftersom dom är i silke och spets tyget gör både nattlinnet och kimonon helt perfekt. Nattplaggen kommer från kollektionen Noir, som är lite lyxigare och sexigare.

Detta är en perfekt julklapp till henne. Jag tog dom i 1 storlek större för att de inte skulle sitta åt. Men allt beror på hur man vill att de ska sitta. Finns i svart, beige och denna gammalrosa färgen.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?