Shoppa min stil

klänning
Klänning
kavaj
Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
2   60
13   228
17   174
17   228
19   211

Lyxiga nattplagg i silke

Lyxiga nattplagg i silke.

Någon mer som älskar fina nattplagg? Jag är helt förälskad i fina nattplagg. Visst gillar jag även mysiga nattplagg. Men jag tänker mig en variation av både sexiga och mysiga nattplagg. Det ena behöver inte utesluta det andra. Man kan ha både och, det har jag.

När vi var på slottet passade jag på att inviga min kimono och nattlinne från Hunkemöller. Dessa nattplagg känns så himla lyxiga eftersom dom är i silke och spets tyget gör både nattlinnet och kimonon helt perfekt. Nattplaggen kommer från kollektionen Noir, som är lite lyxigare och sexigare.

Detta är en perfekt julklapp till henne. Jag tog dom i 1 storlek större för att de inte skulle sitta åt. Men allt beror på hur man vill att de ska sitta. Finns i svart, beige och denna gammalrosa färgen.

Följ:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?