Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Lyxiga nattplagg i silke

Lyxiga nattplagg i silke.

Någon mer som älskar fina nattplagg? Jag är helt förälskad i fina nattplagg. Visst gillar jag även mysiga nattplagg. Men jag tänker mig en variation av både sexiga och mysiga nattplagg. Det ena behöver inte utesluta det andra. Man kan ha både och, det har jag.

När vi var på slottet passade jag på att inviga min kimono och nattlinne från Hunkemöller. Dessa nattplagg känns så himla lyxiga eftersom dom är i silke och spets tyget gör både nattlinnet och kimonon helt perfekt. Nattplaggen kommer från kollektionen Noir, som är lite lyxigare och sexigare.

Detta är en perfekt julklapp till henne. Jag tog dom i 1 storlek större för att de inte skulle sitta åt. Men allt beror på hur man vill att de ska sitta. Finns i svart, beige och denna gammalrosa färgen.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?