Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   181
56   260
32   220
51   275
39   281

Lyxigt kaffe med Philips 5400 LatteGo

Lyxigt kaffe med Philips 5400 LatteGo

Hörni alltså det finns ju inget lyxigare än gott kaffe. Jag har jobbat hemma ett bra tag och verkligen saknat gott och lyxigt kaffe. Jag har till och med vissa gånger åkt iväg och köpt take away kaffe för jag saknat det goda kaffet. Så vad jag gjorde var att googla runt och läsa olika recensioner för att leta efter den perfekta kaffe maskiner. Jag måste helt ärligt säga att det är rena djungeln där ute. Det finns en hel del kaffemaskiner att välja mellan och det gäller att ha koll på vad man själv har för önskemål. Jag älskar mina latte med havremjölk men jag älskar också gott svart kaffe. Efter en del letade föll jag för Philips 5400 LatteGo, jag föll för att den har 12 olika kaffe sorter och dessutom så hade den fått super bra betyg.

Lyxigt kaffe med Philips 5400 LatteGo

Kaffemaskinen gör alltså 12 lyxiga kaffe. Min absoluta favorit är Café Au lait med havremjöl. Den är verkligen super god och precis lika lyxigt som att köpa hos en barista. Jag valde att köpa Zoegas kaffe bönor då jag älskar Zoegas kaffe, det får gärna vara skånerost. Philips LatteGo har även en mjölkskummare som är super smidig, både att ta av och sätta på när man fyllt på med mjölk. Men också super enkelt att rengöra, detta var också en av grejerna jag tyckte var extremt viktigt. Att den ska vara lätt att rengöra. En display som är smidig och lätt. Man kan dessutom ställa in 4 använder profiler. Jag har exempelvis den rosa profilen och när man trycker på den så är mitt favorit kaffe redan inställt. Helt underbar när jag har en 5 åring som har lätt kan trycka på en knapp och göra kaffe till mamma.

Den är lite större och tar lite mer plats men vad gör det när maskinen är fin och gör riktigt gott kaffe. Då är det verkligen värt det. Jag är inte riktigt förtjust i att läsa manual så där finns på youtube hur man sätter ihop den.

Philips 5400 LatteGo finns antingen på Philips hemsida eller hos återförsäljare.

Zoega Skånerost och såklar Oatly ikaffe havremjölk som är favoriten. Den får det perfekta latte skummet. Har upplevt att andra havre mjölk inte alls ger samma skum till latten som denna.

Jag hade sedan tidigare en Nespresso kaffe maskin och visst gör den gott kaffe. Men jag älskar att jag kan använda mina Zoegas kaffebönor och plus att det blev väldigt dyrt med alla kaffekapslar. Jag dricker en massa kaffe och speciellt nu när jag jobbar hemma. Så det gick åt en hel del kapslar på en dag. Så jag är super super nöjd med min Philips kaffemaskin.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?