Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Mac Cosmetics Cherry Blossom läppstift- Dramarama

Mac Cosmetics Cherry Blossom läppstift- Dramarama ​

Mac Cosmetics Cherry Blossom läppstift- Dramarama.

Nu var det ett tag sen jag tipsa om läppstift och tro det eller ej. Men det var faktiskt ett tag sen jag sist köpte ett nytt läppstift. Och ni som känner mig vet att jag är helt tokig i läppstift. Men jag använder alla och dom tar slut. Tycker att läppstift gör så himla mycket när det kommer till ansiktet och man får sådan fin lyster. Sen ska man såklart välja rätt färg som passar en. 

Men jag äger inte ett enda läppstift från MAC Cosmetics och bestämde mig för att köpa ett. Det blev en sommar kollektion som heter Cherry Blossom och färgen Dramarama. Ni hittar den HÄR.

Vill ni ha lite läppstifts inspiration så kika gärna på mina tidigare inlägg – HÄR.

Mac Cosmetics Cherry Blossom läppstift- Dramarama ​
På bilden ovan bär jag Mac Cosmetics Cherry Blossom läppstift- Dramarama. Ni hittar den HÄR.
Mac Cosmetics Cherry Blossom läppstift- Dramarama ​
Den är matt i konsistensen men jag upplever inte alls att läpparna blir torra eller att läppstiftet lägger sig som en hinna. Jag har även testat Mac Cosmetics läpp primer som jag gillar massor. Den gör så man får en slätare och finare yta att applicera läppstiftet på. Kommer skriva mer om den i ett annat inlägg.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?