Shoppa min stil

no products

Målet att tappa mammakilon

Målet att tappa mammakilon.

Under min graviditet gick jag upp 28 kg och jag har ingen aning vart dessa kilon kom ifrån ?. Skämt och sido. Det där med kilon går så fort för min del om jag inte tänker på vad jag stoppar i mig.

Men nu är det gjort och det är bara att lägga upp en plan och försöka bli av med dom. Jag vet att 80% är maten och 20% är träningen. Därför har jag satsat stenhårt på maten. Eftersom jag ammar så äter jag allt förutom att jag tagit bort socker i form av kakor, godis, glass osv samt chips och annat skit som man inte behöver. Det är en psykisk utmaning men i mitt fall så finns det inte en dag i veckan, jag faller dit även nästa dag.

Planen är att jag ska röra på mig så mycket som möjligt samt vara på gymmet och köra styrketräning 3 dagar i veckan.

Det gäller helt enkelt att jag måste ställa mig in på det och kämpa på. Jag har laddat ner en app som räknar kalorier för att jag ska veta hur mycket jag stoppar i mig. Jag är en nörd som älskar siffror därför funkar sådana appar för mig, samt räkna steg. Jag älskar att ha koll på siffrorna.

Igår var en bra dag. Jag tog en lång promenad i ösregnet och sen på kvällen blev det ett styrkepass på gymmet. Det gäller att prioritera och ibland hinner man inte med mycket mer.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?