Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Malmö Life möte 

Hej fina ni

Idag har det varit full rulle och Vikkan och jag har suttit hela dagen med Malmö Life, det är mycket som händer nu och It håller på och bygger upp hela hemsidan och även bloggarna. Det ska finslipas och göras en del ändringar. Snart så är sidan klar 😀  

 
Ska passa på att koppla av en stund i soffan innan jag kryper ner i sängen. Ska upp tidigt imorgon då jag ska iväg på konferens hela dagen, om nu inte lillkillen kommer mitt i natten 😛 Man vet ju aldrig. Som ni märker så har jag ingen ro och sen älskar jag att ha att göra för då går tiden mycket snabbare också.

Kram fina

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?