Shoppa min stil

no products

Malmö VS Lund förlossning

Det är väldigt mycket prat om vart man ska föda, man har ju hört att förlossningen i Malmö inte är så poppis och har inte sådär världens bästa rykte. Man har även fått höra att när man fött så skickar dom hem en efter 6 timmar. Min tanke har varit att föda i Malmö men efter att hört en massa så börjar man bli lite osäker. Många rekommenderar Lund och att det ska vara mycket bättre, Ystad pratas det om också men det är alldeles för långt bort så det har vi inte ens tänkt på.

Jag vet inte hur jag kommer känna, kanske jag vill åka hem efter 6 timmar men tänk så vill vi stanna längre så att man kan få hjälp med vissa saker. Vi har även sjukt nära till förlossningen i Malmö så det känns bekvämt men som sagt så blir man lite osäker.

Ni får jätte gärna dela med er av era erfarenheter 😀 Alltid kul att läsa hur andra planerar eller har haft det.

frgetecken_81051419

Följ min blogg med Bloglovin

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. Elin
    1 augusti, 2015 / 7:37 f m

    Hej Anna!!
    Sitter i lite samma sits inför kommande förlossning med BF 30/8.
    Trots att vi oxå bor sjukt nära BB i Malmö har vi tänkt mer på Lund. Tanken är att om vi planerar stanna på patienthotellet efter så är vi redan i Lund ju. Att bli skickad från Malmö till Lund nyförlöst är kanske inget man hoppar av lycka över. Så tänker vi göra, men hinner man inte dit så får vi såklart ta Malmö 🙂

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?