Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
19   95
9   210
23   271
21   257
44   491

Malmöfestivalen & restaurang Atmosfär i Malmö

Malmöfestivalen & restaurang Atmosfär i Malmö.

Hej raringar.

Igår var det sist dagen på Malmöfestivalen och på dagen passade jag och syrran på att åka till festivalen med Matteo. Vad gör man inte för sitt barn. Just nu känner jag mig som en pingvin men ville verkligen att han skulle ha kul. Därefter ställde farmor och farfar upp som barnvakt då mannen jobba. Jag och Anna skulle ute en sväng så hon snart åker tillbaka till Polen och kommer inte tillbaka på några månader. Malmöfestivalen & restaurang Atmosfär i MalmöMalmöfestivalen & restaurang Atmosfär i MalmöMalmöfestivalen & restaurang Atmosfär i Malmö

Vi passade på att sätta oss på restaurangen Atmosfär i Malmö. Jag älskar deras mat och stämning. Jag var inte helt hungrig så det blev min favorit rätt, friterade pilgrimsmusslor i chili majonnäs. Riktigt gott! Efteråt passade vi på att ta en runda genom festivalen ner till Lilla Torg för en kaffe. Malmöfestivalen & restaurang Atmosfär i MalmöMalmöfestivalen & restaurang Atmosfär i MalmöMalmöfestivalen & restaurang Atmosfär i Malmö

Följ:

2 Kommentarer

 1. 20 augusti, 2019 / 9:42 e m

  Åhh, så mysigt det ser ut! 😊🌸

  • Anna
   Författare
   20 augusti, 2019 / 9:45 e m

   Verkligen en super mysig restaurang 😍

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?