Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Mamma & dotter tid

Hej fina ni 

Idag har det inte hänt så mycket här hemma. Har storstädat och tvättat och umgåtts med min lilla familj 😀 Mamma kom över en stund och umgicks med oss. Hon har varit en pärla den senaste tiden och jag har bokat en överraskning till henne på lördag. Mamma och dotter tid.

Trots dödens träningsvärk så tog jag mig i kragen och begav mig till gymmet tillsammans med Emmsan och körde ett killer spinningpass. Älskar känslan efter träningen 😀 

Bjuder på två svettiga tjejer 🙂 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?