Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
17   128
38   266
30   333
41   293
32   356

Mammalivet 2.0

Mammalivet 2.0

God morgon raringar.

Det har blivit en klassiker att dricka morgonkaffet i sängen och checka av sociala medier. Dessutom en härlig sovmorgon på det. Igår hade vi en lugn och härlig fredag. Älskar att vi utnyttjar vädret till max.

På eftermiddagen lämnade jag av killarna hos svärföräldrarna och åkte till gymmet och körde ett grymt träningspass. Sen åkte jag tillbaka till killarna och vi satt en stund hos svärföräldrarna. Matteo stannade kvar då han skulle sova över där. Mannen och jag snacka först om att hitta på något men sen så orkade inte någon av oss. Det värsta i det hela är att vi båda la oss tidigare än vad vi brukar. Är det inte typiskt, när man planerar att vara barnfria eller halvt barnfria så orkar man inte göra något utan vill bara hem och koppla av. När jag menar hitta på något så tänker jag mig en kaffe och utsikt över havet. Men det blev istället en massa sömn och det uppskattas också.

Mammalivet 2.0

Ska strax hoppa in i duschen och göra mig iordning. Ska möta upp Maria som ska prova brudklänningar och jag ska följa med. Sen får det helt enkelt bli en spontan lördag.

Ha en fin dag raringar.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?