Shoppa min stil

no products

Mammalivet & Linas matkasse

Hej fina ni

Attans vad kallt det är idag, jag som trodde att våren är på G. Blev en lång promenad istället för gymmet och då passade jag på att traska hem till Jenny på en kopp kaffe. Har ju inte sett tjejerna på hur länge som helst känns det som 😀 

Nu sover lillkillen och jag sitter vid datorn med en kopp kaffe och ska jobba lite. 

Vi fick vår andra runda av Linas Matkasse igår och jag ska vara helt ärlig så tyckte jag inte det var något speciellt med den. Först och främst tycker jag att tiden man får vänta på den är sjukt störig, 17-22 en söndag. Man kan liksom inte hitta på något eller åka iväg någonstans. Så att spara tid med Linas Matkasse tycker jag absolut inte vi gjort. Visst maten är god men jag känner inte att Linas matkasse är något för oss.  

   

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?