Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

@mammalivet

Hej fina ni

Idag känner jag mig sjukt trött, ska försöka powernapa då lillkillen sover. I natt vakna ha var annan timme och ville ha mat, så ni kan ju tänk er hur trött denna mamman är idag. Ingen skönhetssömn här, får gömma mig under en massa smink och kaffe 😀 Vad ska man säga @mammalivet :D. Tur att denna lilla killen är så söt och man vill bara äta honom 😀

Idag är det ingen vanlig dag för idag fyller svärmor år och det ska såklart firas 😀 Så ikväll ska vi dit på middag. Vi ska även förbi mina föräldrar en stund då deras nära vänner från småland har kommit över för att se lillkillen. 

 Här sitter jag helt slut efter gårdagens promenad och försöker få lillkillen att somna. Vagga babysittern med foten och dricker min smoothie. 
Sen kom även mina föräldrar över då pappa skulle borra upp bland annat lamellgardiner i vardagsrummet och i sovrummet vill jag ha mörkläggande gardiner istället för rullgardiner. Blev sjukt snyggt, så fort här är städat ska jag visa upp det 😀 Jag passade även på att laga middag till oss och dom satt en stund och umgicks med oss. 

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?