Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
17   190
10   103
23   155
35   194
12   134

Måndagens träningsmotivation

Måndagens träningsmotivation.

Det här med träning och motivation varierar från dag till dag. Jag har ibland lite svårt att hitta motivation till träningen men samtidigt så handlar det lite om att bara göra det. När man väl är på gymmet så känns det så himla skönt. Jag måste verkligen ta mig i kragen och återgå till mitt träningsprogram som jag fick av min personliga tränare förra året. Måste dessutom komma igång med kosten och äta nyttigare. Nu när det är höstväder så är det också så lätt att bli sjuk och det vill jag verkligen inte.

Det jag däremot ska göra är att investera i fina träningskläder. Jag vill gärna ha lite färg på träningskläderna samtidigt som dom ska vara snygga. Jag hittade ett super fint träningsset i mörkare orange från Hunkemöller. Tänkte från början att det hade varit snyggt med matchande top men sen tänker jag att en svart top är mer jag. En top i samma färg hade varit fint till svarta byxor.

Träningsbyxor & träningsbh i orange. Hur läckert med glittrig sida. Jag älskar Hunkemöllers träningskläder då jag tycker dom sitter super fint på och sen är dom inte heller genomskinliga. Har man former som jag är det lätt hänt att underkläderna syns.

Måndagens träningsmotivation
Måndagens träningsmotivation ​
Måndagens träningsmotivation
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?