Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Måste i Garderoben – vit skjorta

Måste i Garderoben – vit skjorta.

– innehåller reklam genom annonslänk för Wakakuu

Jag älskar skjortor och har faktiskt samlat på mig en del skjortor under åren. Det är ett sådant plagg som aldrig går ur modet. Däremot är min äldsta skjorta 13 år gammal och funkar än till idag. Förutom att den är lite men det är en helt annan femma. Men det är dock viktigt att tvätta den med vanish för att den ska behålla den vita färgen.

En vit skjorta är ett sådant klassiskt plagg som måste finnas i varje klassisk garderob. Däremot är det inte det enklaste att hitta en skjorta som passar. Jag har långa armar och behöver en modell som är både längre i armarna men också slimmad och inte allt för bred. Dom skjortorna som funkar på mig är Ralph Lauren, Gant, Hugo Boss, New House och Burberry. Det är dom märken jag har flest av. Sen har jag även andra från andra märken. Men som sagt, det gäller att hitta den rätta. Jag gillar inte heller när en skjorta lätt blir skrynklig. 

Måste i Garderoben – vit skjorta
Måste i Garderoben - vit skjorta
Måste i Garderoben - vit skjorta

Klicka – HÄR – för att komma till vita skjortor. Finns både fullpris och nedsatt pris. Dessa två Ralph Lauren skjortorna på bilden är på 50% rea.

Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?