Shoppa min stil

Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
13   149
24   212
29   251
30   353
67   420

Matbord i marmor

Efter mycket velande fram och tillbaka köpte vi matbord i marmor. Marmor är väldigt känsligt och med tanken på att vi har småbarn så velade vi. Men till slut bestämde vi oss för att ändå slå till.

Vi har aldrig varit personer som begränsat oss bara för att vi har barn. Så länge det inte handlar om barnet säkerhet, för det är en annan grej. Jag tror det är otroligt viktigt att lära barnet att vara försiktig med saker trots att det är materiella grejer. Sen Matteo var bebis har vi aldrig plockat ner vaser eller annat i lägenheten för att han inte skulle ta sönder grejer. Vi lärde honom vad han fick röra och vad han inte fick röra och det gick jätte bra. Sen att dom är barn och busiga det ska dom vara men man behöver inte förstöra greker. Vi kommer att köpa en glasskiva på matbordet som skydd ifall man skulle råka spilla eller tappa något.

Jag älskar vårt matbord i marmor, lagom i storleken och passar perfekt med våra kartell stolar. I vår förra lägenhet ville jag ha runt bord men planlösningen tillät inte ett runt bord. Så jag är himla glad att kunna ha ett runt bord nu.

Om två veckor kommer soffan och fåtöljen. Längtar tills jag ska få börja inreda hela hemmet.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?