Shoppa min stil

Veronica Virta
Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
25   159
48   237
26   278
22   289
29   311

Matcha färg på kök och handtag

– I samarbete med Frontapply –

Det här med val är inte alltid det enklaste. Eller om vi ska vara helt ärliga så är det verkligen inte lätt att välja. Frontapply hjälper dig att matcha färg på kök och handtag. Enklare att välja kökshandtag med bästa verktyget. Man går alltså in på sidan och sen skriver man in sina önskemål för att se om de matchar. Så himla smart och smidigt sätt att kunna ta ett beslut. Beslagsväljaren gör det möjligt att enkelt att kunna byta bakgrundsfärg på produkterna för att få en känsla av hur det kan se ut hemma. Snacka om att hitta en smart och smidig lösning. Jag är en riktig nörd när det kommer till saker som underlättar i vardagen.

Där är en hel del fina handtag och min favorit är den rostfria med läder. Hur fin och annorlunda är inte den. Jag gjorde valet till ett vitt kök och vitt är så klassiskt. Ett vitt kök funkar till det mesta. Jag älskar läder och inlindat läder på ett kökshandtag till ett vitt kök känns som en perfekt ide.

Just nu har vi enkelt rostfritt stål till vårt kök. Visst är det också snyggt, för det är klassiskt och det passar alla. Men frågan är, vad är man ute efter? Jag personligen älskar att lägga en egen touch och göra något annorlunda. Ett perfekt tillfälle att ge sitt kök en riktig boost. Jag ska vara ärlig så är jag sugen att ge luckorna en liten lyft.

Det bästa med Frontapply är att de har handtag och knoppar till kök, badrum och möblerna du älskar. Ett handtag eller en knopp på en möbler gör så himla mycket, man kan ändra både stil och utseende och möbel. Du kan dessutom anpassa handtagen med ett verktyg, visst är det perfekt.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?