Shoppa min stil

no products

Matteo 4 månader

På Måndag blir lillkillen hela 4 månader och det känns helt galet att vårt lilla charmtroll redan är 4 månader. Det var ett tag sen jag gjorde en uppdatering på hur det går.

Lillkillen är en nyfiken liten bebis som totalt vägrar att ligga ner i sin vagn, så i förra veckan fick vi byta till sittdelen och han älskar det. Saken är bara den att det är så mycket intryck så han sover inte lika mycket som i liggdelen. Till slut gick det inte att ha honom i liggdelen då han gallskrek när man la honom i liggdelen och han inte var sömnig.

Sömnen är där inga problem med, han är en sömntuta som sin mamma. Älskar att sova, det räcker att vi lägger ner honom i spjälsängen, så somnar han av sig själv. Han lägger sig lite senare och sover länge på morgonen, vaknar klockan 06.00 och 08.00 för att äta och sen fortsätter han att sova. Dock ingen bebis som lägger sig 19.00 utan snarare uppe till 22.00. Det får vi införa lite mer rutiner på. Att han sover mindre på dagarna och lägger sig tidigare om kvällarna.

Han älskar att jollra och gosa, en riktig gosebebis 😀 Inte alls rädd om där är mycket folk runtomkring honom, utan han är snarare nyfiken. Han älskar bärselen och sitter gärna i den.

Amningen funkar jätte bra, har börjat ge honom så han får smaka på banan och clementin. I förgår började jag ge honom pytte lite gröt från 4 månader från Semper vilket har funkat jätte bra. Blir väldigt kladdigt men det är väl sånt man får ta, får åka till Ikea och köpa deras haklapp som är som en tröja. havregrot_4man_artnr2913_460x

På måndag ska vi till BVC för vägning och mätning och han väger säkert strax över 7 kg och är säkert minst 68 cm lång. Det går undan här 😀 Har redan fått rensa ut en massa kläder som är alldeles för små för denna lillen.IMG_5847

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?