Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Med i Sydsvenskan

Hallo darlings
Ny dag nya tag 😀 Som jag skrev igår så var jag och en av mina kollegor med i tidningen, idag finns artikeln ute på sydsvenskans hemsida, nu kan läsa den Här. Vi var lite smått nervösa vilken bild som skulle komma med men den blev helt ok 😀 Jag och Linnea skratta dock åt hennes tofs som sticker upp i håret 😀

(null)

Följ:

1 kommentar

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?