Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
14   142
15   250
45   314
29   329
30   317

Middag med samarbetspartner på La Roche

Midday med samarbetspartner på La Roche.

I veckan var jag på middag på La Roche tillsammans med en samarbetspartner. En super härlig kväll och alltid kul att träffa dom man jobbar med. Ofta har man mest kontant via Mail och när man ses får man ett ansikte på personerna. Super trevlig kväll.

Jag var lite av en tråkmåns då jag följer mitt matschema strikt. Men där fanns lite smått och gott som jag kunde välja. Valentino fick såklart följa med och det gick hur bra som helst. Han sov lite i vagnen och sen vakna han och då höll jag i honom. Han är en väldigt snäll bebi och väldigt enkel att ha med.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?