Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Middag med samarbetspartner på La Roche

Midday med samarbetspartner på La Roche.

I veckan var jag på middag på La Roche tillsammans med en samarbetspartner. En super härlig kväll och alltid kul att träffa dom man jobbar med. Ofta har man mest kontant via Mail och när man ses får man ett ansikte på personerna. Super trevlig kväll.

Jag var lite av en tråkmåns då jag följer mitt matschema strikt. Men där fanns lite smått och gott som jag kunde välja. Valentino fick såklart följa med och det gick hur bra som helst. Han sov lite i vagnen och sen vakna han och då höll jag i honom. Han är en väldigt snäll bebi och väldigt enkel att ha med.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?