Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
10   66
103   339
18   253
51   363
31   314

Middag med tjejerna & söndagsmys

Middag med tjejerna & söndagsmys

Hej raringar.

Passar på att multitaska innan läggdags. Men så himla typiskt mig. Däremot har jag precis haft en spa timme i badrummet med massor av härliga produkter som jag ska dela med mig av. Har redan tipsat lite på Stories.

Jag har haft en intensiv arbetsvecka så denna helgen har verkligen varit välbehövlig. Men jag hoppas på en lugnare nästa vecka. Igår var jag ute på middag med tjejerna. Vi hade inte träffats på ett tag så det var välbehövligt. Vi träffades på mitt nya favvo ställe och sen gick vi vidare och tog en kaffe. Japp ni läste rätt, klockan var runt 21.00 och medans alla andra drack bubbel och vin. Så kände dessa mammor att dom behövde stark kaffe.

Middag med tjejerna & söndagsmys ​
Middag med tjejerna & söndagsmys

Söndagen spenderade jag med mina killar. Blev mys hos mormor och morfar. Sen tog vi en lång promenad och en sväng förbi affären för att hitta en kavaj till Matteo. Han växer så det knakar och hand kavajer är för små. Han fyller år i veckan och veckan efter ska vi på dop och kalas. Denna mamman älskar ju kavajer och vill matcha killarna.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?