Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Middag på Restaurang V i Malmö

Middag på restaurang V i Malmö.

Hej fina.

Denna dagen har verkligen flugit förbi. Jag hade ärenden att fixa i stan. Så jag åkte direkt efter att jag lämnat av Matteo på förskolan. Sen passaden jag också på att fixa naglarna. Valentino följde med och sov under hela tiden så det gick jätte bra. Han är så himla snäll den lilla killen.

Igår kväll hade jag en välförtjänt kväll med Maria. Vi började kvällen med att äta middag och efteråt skulle vi gå på bio. Vi satt på det nya stället Restaurang V i Malmö. Har varit där tidigare och tycker det är super mysig miljö och jätte god mat. Som ni vet så kör jag ett strikt matschema och sen kör jag även mjölkfritt då Valentino eventuellt är allergisk. Och eftersom jag ammar honom så skippar jag allt med mjölkprotein. Gissa hur roligt det är att gå utomhus äta med mig hehe. Nä jag skojar, hittade något som passade mig.

Efter middagen ville vi ha julkänslan så vi såg filmen Last Christmas. En jätte bra film med ett fint budskap. Tror den har gått på bio rätt länge för Maria och jag var i princip helt ensam på bion.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?