Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Min 5 åring

Min 5 åring

Idag för 5 år sen föddes min förstfödda som. Jag kan inte förstå att han fyllt 5 år, känns helt galet. Minns det som igår när han kom till världen.

En otroligt klok och rolig 5 åring som utmanar oss varje dag. Väldigt smart för sin ålder samtidigt som han är en riktig busunge. Det är något så speciellt med ens förstfödda barn.

Denna helgen kommer bestå av födelsedagsfirande för båda killarna eftersom det skyler typ 20 dagar mellan dom. Skönt att kunna slå ihop kalasen. Sen ska även Matteo ha kalas sina kompisar på Leos.

Min 5 åring
Min 5 åring
Min 5 åring

Idag har vi förberett inför morgondagens firande. Otroligt mycket jobb och det fortsätter imorgon också. Vi passade på att åka till mormor och morfar på middag. Mamma hade lagat riktigt god mat så hela gänget samlades. Klockan är inte ens 23 och jag känner mig så himla trött. Lika bra att lägga sig så man känner sig utvilad.

God Natt fina ni.

Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. ida
  20 september, 2020 / 9:09 e m

  Innan skrev du mycket om dig själv och det var så roligt och intressant att läsa men nu är nästan alla inlägg reklam för det ena eller andra.
  Kan du inte börja skriva lite fler vanliga inlägg?

  • Anna
   Författare
   20 september, 2020 / 9:32 e m

   Du får gärna komma med tips på vad du tänker är vanliga inlägg? Ska jag vara ärlig så saknar man inspiration och vet inte vad jag ska skriva om. Tänker du mer kring min vardag , djupare inlägg?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?