Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Min helg & glammig mamma

Min helg & glammig mamma.

God morgon raringar.

Ojoj veckorna flyger förbi i ett svep och det är redan en ny vecka. Måndag idag och jag laddar med kaffe och ska strax starta jobbdatorn och gräva ner mig i en massa jobb. Jag har haft en helt underbar helg med nära och kära.

I fredags mötte jag upp fina Maria för after work och i lördags var vi bjudna hos mina föräldrar på middag. Dom hade lagat balkanmat och syrrorna med sina respektive var också på plats. Jäklar vilket gäng vi är. Men super härlig kväll med massor av skratt och skoj.

Min helg & glammig mamma

Min helg & glammig mamma ​
En glammig mamma med sina söner. Mina älsklingar som driver mamma till vansinne ibland men som jag älskar över allt annat. Denna bilden var inte den enklaste att ta. Mycket tålamod och skratt.
Min helg & glammig mamma ​

Igår hade vi en mysig och lugn söndag. Matteo sov över hos mormor och morfar så vi passade på att ha lite egentid trots att Valentino var med oss. Tog en lång skön promenad utan att ha en som klagar och gnäller att han vill hem. Sen åkte vi hem till mina föräldrar och käkade lite rester. Mums vad gott.

Idag kör vi måndag, ny dag och nya tag. Trots att min semester är runt hörnet så tar jag varje dag som den kommer och försöker njuta. Tycker det är så otroligt viktigt att njuta av varje dag och hitta dom små guldkornen.

Önskar er en helt fantastisk dag.

Följ:
Dela inlägget

4 Kommentarer

 1. 13 juli, 2020 / 9:38 e m

  Ohhh så fin helg ni haft och skönt att ni fick egentid också man behöver det. Nu då det är coronatider är det begränsat med barnvakt så man får passa på då

   • Anna
    Författare
    13 juli, 2020 / 9:45 e m

    Jag jobbar på fackförbund ?

  • Anna
   Författare
   13 juli, 2020 / 9:45 e m

   Ja det har varit en riktigt härlig helg.

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?