Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
15   115
33   203
24   188
38   245
24   223

Min helg i bilder

Min helg i bilder.

Hej raringar.

Sorry för min frånvaro i bloggen. Det har verkligen varit full rulle och jag har inte riktigt hunnit blogga. Helgen har flugit förbi i ett svep. Ni får en liten helgsummering.

Känns så himla skönt att vara igång med träningen och få in rutiner kring det. Startade lördag morgon med ett intensivt spinning pass. Jag har sådan hata/kärlek till spinningen. Men man mår så himla bra efter det.

På kvällen var vi bjudna till Matteo och Valentinos kusin för att fira hennes födelsedag. Kändes som att vi var barnfria den kvällen, kusinerna tog hand om killarna och vi koppla av.

Söndagar har Matteo taekwondo och jag brukar alltid ha spinning innan och sen tar vi oss till taekwondo. Men eftersom jag hade bokat fotografering med Maria och dessutom behövde en vilodag från träningen. Efter fotograferingen tog vi en fika.

Söndag kväll blev också mannen och min första datenight utan barnen. Men mer om det imorgon. Nu kallar sängen.

God natt fina.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?