Shoppa min stil

klänning
Klänning
kavaj
Pumps
Kappa
Kappa
Kappa
väska
väska
klänning
Vit blus
Skjorta ormskinn
Nude pumps
Svarta pumps
Satinkjol
Grön plisserad kjol
Rutig kavaj
Svart kavaj
Stövletter
Ormskinn stövletter
2   60
13   228
17   174
17   228
19   211

Min helg i bilder

Min helg i bilder.

Hej raringar.

Sorry för min frånvaro i bloggen. Det har verkligen varit full rulle och jag har inte riktigt hunnit blogga. Helgen har flugit förbi i ett svep. Ni får en liten helgsummering.

Känns så himla skönt att vara igång med träningen och få in rutiner kring det. Startade lördag morgon med ett intensivt spinning pass. Jag har sådan hata/kärlek till spinningen. Men man mår så himla bra efter det.

På kvällen var vi bjudna till Matteo och Valentinos kusin för att fira hennes födelsedag. Kändes som att vi var barnfria den kvällen, kusinerna tog hand om killarna och vi koppla av.

Söndagar har Matteo taekwondo och jag brukar alltid ha spinning innan och sen tar vi oss till taekwondo. Men eftersom jag hade bokat fotografering med Maria och dessutom behövde en vilodag från träningen. Efter fotograferingen tog vi en fika.

Söndag kväll blev också mannen och min första datenight utan barnen. Men mer om det imorgon. Nu kallar sängen.

God natt fina.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?