Shoppa min stil

no products

Min motivation är inte på topp.

Min motivation är inte på topp.

Nä hörni nu känns det som att jag tappat det helt och hållet. Jag måste verkligen försöka ta mig ur denna svacka just nu. I förra veckan stängde mitt gym och det gjorde inte saken lättare. Jag har verkligen otroligt svårt att hitta motivationen att träna hemma.

Vi har haft rena sjukstugan här hemma i två veckor. I förra veckan var Matteo sjuk med feber och denna veckan är det Valentino som varit sjuk. Han är bättre nu som tur är. Men ni som förstår ni förstår vad jag menar. Sjukstugan har i sin tur inneburit minimalt med sömn. Alltså vi pratar verkligen minimalt med sömn. Får jag inte sova så funkar jag inte som människa. Jag har varit och känner mig helt slut. Så det är väl inte heller så konstigt att motivationen inte varit på topp.

Maten har inte varit den bästa heller. Har ätit otroligt ohälsosamt och oregelbundet. Sakta men säkert så börjar jag komma tillbaka till rutinerna och ska försöka sätta upp ett schema här hemma så att jag får in träningen. Eftersom jag också känt mig slut i kropp och sinne så är jag glad att jag är frisk och hoppas jag håller mig frisk.

Ska jag vara ärlig så har jag inte velat ställa mig på vågen. Mest för att jag inte ansträngt mig och dessutom så har batteriet tagit slut. Så det känns som ett tecken från ovan haha. Men nu måste jag tänka positivt och återgå till hälsosam och regelbunden mat och sedan göra det bästa av träningen. 

Min motivation är inte på topp.
Jag försöker att vara ute med mina killar så fort det är fint väder. Perfekt att ta tillfället i akt och röra på sig mer.
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 20 mars, 2020 / 1:18 e m

  Tror alla småbarnsmammor känner igen sig där! Tycker du ska se till att få sova “en hel natt” innan du börjar köra hårt igen MEN när du gjort det så har jag lagt upp ett utomhusträningspass på insta (företagets) som du kan köra med Valentino och Matteo på en lekplats ❣

  Kram

  • Anna
   Författare
   20 mars, 2020 / 6:45 e m

   Tack snälla för tipset.Jag måste verkligen se till att få tillräckligt med sömn ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?