Shoppa min stil

Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer
Ysl Nr 12 läppstift
Svarta jeans
Blåa jeans
Dyson
Le Couvent parfym
Tarte Concealer

Min sida på Facebook

Ni har väl inte missat att gilla min sida på Facebook, då kommer ni även få upp så fort jag gör ett blogginlägg. Ni hittar sidan Här

God morgon finaste

Vi har precis ätit frukost och ska göra iordning lilla Matte, sen ska vi iväg på vår dagliga Power walk. 1 november börjar jag träna och det ska bli spännande hur jag ska få ihop det, man får inte ha med barnvagn in till Sats. Man får lämna barnvagnen på mini Sats där det är en person som passar barnet, känns lite sisådär om jag ska vara helt ärlig. Min mamma är bortrest och kommer inte förrän om två veckor och då har hon redan erbjudit sig att sitta som barnvakt medan jag springer iväg och kör ett stenhårt pass. Då måste jag även tajma det så att lillkillen är ammad och sover, aja vi får helt enkelt se hur det kommer bli 🙂 Inte lätt när han är så liten och mamma vill komma igång med träningen.

Nä hörrni nu ska jag traska ner till Emmsan och ta en kopp kaffe sen ska vi power walka. Mannen börjar jobba efter 5 veckor hemma med oss och det kommer kännas sjukt konstig att vara själv med lillkillen, han har varit helt underbar och avlastat mig under dagarna så även jag kan vila. Men jag är sjukt tacksam att han har varit hemma i hela 5 veckor för om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte hur jag hade klarat det helt själv, allt är så nytt och lillkillen är liten och kräver redan en hel del uppmärksamhet.

Pusselipuss

Tittar tillbaka på foto och han var så himla liten, känns som att tiden verkligen flyger förbi och man tar vara på varje sekund med denna underbara lilla människa.

IMG_3997.JPG

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?