Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Min stora kärlek fyller 6 år

Min stora kärlek fyller 6 år.

Idag fyller min första stora kärlek 6 år. Alltså vart tog tiden vägen. Herregud alltså 6 år. Älskar dig obeskrivligt mycket min stora pojke. Du utmanar mamma på nivåer ingen kan föreställa och du är helt fantastisk. Förhandlare sen flera år tillbaka, en bra sådan. Smart, klok och en helt fantastisk storebror. När du kom till denna världen insåg jag vad villkorslös kärlek är. Älskar dig ❤️

Min stora kärlek fyller 6 år ​
Min stora kärlek fyller 6 år ​
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?