Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Min stora kärlek fyller 6 år

Min stora kärlek fyller 6 år.

Idag fyller min första stora kärlek 6 år. Alltså vart tog tiden vägen. Herregud alltså 6 år. Älskar dig obeskrivligt mycket min stora pojke. Du utmanar mamma på nivåer ingen kan föreställa och du är helt fantastisk. Förhandlare sen flera år tillbaka, en bra sådan. Smart, klok och en helt fantastisk storebror. När du kom till denna världen insåg jag vad villkorslös kärlek är. Älskar dig ❤️

Min stora kärlek fyller 6 år ​
Min stora kärlek fyller 6 år ​
Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?