Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Mina redskap till håret

Innehåller reklam genom annonslänk för Lyko.

Att hitta den perfekta stylern till mitt hår är inte det enklaste. Jag har väldigt tjockt och mycket hår. Så inte nog med att det ska vara ett redskap som klarar av mitt hår så ska det heller inte ta alldeles för långt tid.

Jag har även provat värmespolar till mitt hår och det funkar bra. Dock så tar det alldeles för långt tid och jag behöver en del spolar så jag har istället hittat redskap som ger samma stil.

Mina redskap till håret.

Först ut är min plattång från GHD. Alltså jag har haft den i flera år och den är fortfarande lika bra. Jag har den tjockare modellen då jag har tjockare hår och det är mycket smidigare att platta mitt hår med den tjockare plattan. Hade den tunna innan och valde att byta till den tjockare när jag skulle köpa en ny.

 

Sen har vi Mira Curl locktången från Babyliss. Man placerar en hårslinga i produkten sen lockar den håret. Jag älskar frisyren man får med denna, lite mindre lockar som du själv kan välja om du vill ja inåt eller utåt lockar, eller blandat. Tycker dock den tar lite tid på hår eftersom man inte kan ta alldeles för mycket hår för då trasslar den ihop sig.

 

Jag föredrar att använda curlbar speciellt när jag har bråttom. Den senaste styling redskapet i mitt badrum är denna curlbar från Hot Tools. Det jag gillar med denna är att det går snabbt. Jag valde den som är 32 mm för att få dom här stora lockarna. Vill jag ha dom större lockarna så tar jag mer hår och vill jag ha mer lockig känsla så tar jag mindre hår. Får super fina Hollywood lockar med denna.

 

Sen har vi det redskap jag använder mest till håret, volymborsten som ger den perfekta volymen. Jag använder denna istället för hårfön när jag snabbt vill ha volym och inte vill platta håret. Eftersom den är väldigt kraftig så blir håret torrt samtidigt som man kan styla det snyggt. Mycket enklare än att behöva använda vanlig fön och en rundborste. Jag personligen tycker det tar alldeles för lång tid och sen har jag inte en bra fön. Denna kommer också från Hot Tools och är slut hos Lyko. Men man kan ställa sig på bevaknings listan. Så får man ett Mail när den kommer in.

 

Hot Tools märket är väldigt nytt för mig och jag har kikat på en del youtube videos och blivit otroligt nyfiken på redskapen. Måste säga efter att jag testat deras curlbar och volymborste så älskar jag båda. Mina redskap till håret

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?