Shoppa min stil

no products

Mini Sats & träning

Hej fina ni

Denna dagen har flugit förbi och nu sitter jag med min solstråle i famnen och dricker kaffe, han kommer somna vilken minut som helst. 

Idag blev mitt första träningspass sen jag fick min lilla prins. Sats har mini Sats där dom har barnpassning och idag lämna jag lillkillen på mini Sats. Jag tog en promenad utomhus så att lillkillen skulle somna och därefter begav jag mig till gymmet. Jag var sjujt nervös att lämna lillkillen till någon annan trots att han sov. Under en timme gick jag och kolla till honom varje 5 minuter haha. Måste doch säga att det gick sjukt bra och jag körde konditionsträning och svettades som en gris. Gud vad min kondition har blivit katastrof och det kommer ta tid att bygga upp denna kropp. Men jag ger mig inte 😀 På måndag kommer Emmsan också börja träna med mig och vi är ett riktigt grymt team. Nu jäklar det kör vi 😀 

   
 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?