Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
17   190
10   103
23   155
35   194
12   134

Missoni Home handdukar

Innehåller reklam genom annonslänk för Royal Design.

Jag har länge sneglat på dessa handdukar från Missoni då jag tycker att dom livar upp våra ljusa badrum. Älskar färgklicken som dom tillför till badrummet. Jag var dock tveksam på om jag skulle ha Missoni Home handdukar i den färgglada skalan, Giacomo T59 eller om jag skulle köra på Giacomo 160. Men eftersom vi har två badrum, en som är min och barnens och en som är mannens, så valde jag att ha två olika färger. Blev hur bra som helst och jag slapp välja mellan två färger.

Såhär tvättar jag handdukar.

Vi har haft handdukarna ett tag nu och jag tycker att dom fortfarande håller sig fina i färgen och kvalitén. Jag trodde dom skulle tappa i färgen efter några tvättar men det har dom inte alls gjort. Innan dessa så hade jag andra handdukar med marinblåa ränder från Lexington. Och jag tyckte att den marinblåa färgen tvättades ur rätt snabbt och såg handdukarna såg blekta ut.

Jag är dock väldigt noga med att bara tvätta handdukarna ihop och inte med andra textiler. Jag fyller inte maskinen till Max utan har lagom så att dom tvättas ordentligt. Och alltid på 40 grader och sen direkt in i torktumlaren. Sen tar jag också i lite sköljmedel för att dom ska vara mjuka. Det är viktigt att man tar ut handdukarna från tvättmaskinen så fort dom är klara så att dom inte börjar lukta illa.

Missoni Home handdukar
Missoni Home handdukar
Vi har två badrum i huset och den som är min har jag köpt Missoni handdukar i färgen Giacomo T59. Jag gillar den rosa blandningen.
Missoni Home handdukar
I mannens badrum valde jag den andra färgen som går mer åt brun/beige med inslag av andra färger. Dom Missoni handdukarna heter Giacomo 160.
Följ:

3 Kommentarer

 1. 22 juni, 2020 / 10:58 e m

  De handdukarna brukar vara härliga färgklickar i badrum. Mjuka och sköna är de också tycker jag.

  • Anna
   Författare
   22 juni, 2020 / 11:38 e m

   Håller med ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?