Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   178
56   257
32   220
51   275
39   281

Mitt i all denna hast

Mitt i all denna hast behövde jag en energi smoothie, har känt mig otroligt trött trots att jag gick och la mig i tid igår. Har fixat och donat bland min walk in och känner att jag måste möblera om därinne för att få ännu mer plats. Ibland kan jag få för mig att jag ska göra flera saker samtidigt och kan liksom inte hitta någon ro, allt ska fixas snabbt och gärna direkt. Jag är absolut noga med att vila kroppen och inte stressa, om ni bara visste hur länge jag sover på helgerna 😀

Nä men hörni nu ligger jag och halvsover och med detta inlägg säger jag God Natt.

IMG_8929

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?