Shoppa min stil

no products

Mitt i all denna hast

Mitt i all denna hast behövde jag en energi smoothie, har känt mig otroligt trött trots att jag gick och la mig i tid igår. Har fixat och donat bland min walk in och känner att jag måste möblera om därinne för att få ännu mer plats. Ibland kan jag få för mig att jag ska göra flera saker samtidigt och kan liksom inte hitta någon ro, allt ska fixas snabbt och gärna direkt. Jag är absolut noga med att vila kroppen och inte stressa, om ni bara visste hur länge jag sover på helgerna 😀

Nä men hörni nu ligger jag och halvsover och med detta inlägg säger jag God Natt.

IMG_8929

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?