Shoppa min stil

Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
13   148
24   211
29   251
30   353
67   420

Mobilskal till Iphone 11 PRO

I samarbete med teknikdelar.se.

För ca 1 månad sen fick jag äntligen min Iphone 11 Pro, det var rätt så lång väntetid måste jag säga. Jag valde färgen roséguld och är super nöjd med telefonen. Eftersom jag använder mobilkameran dagligen så är den super viktig för mig med en bra mobilkamera. Och Iphone 11 Pro har en jätte bra kamera. Jag har däremot inte hunnit utforska några andra funktioner om jag ska vara ärlig.

Men sen har vi det här med reservdelar och skal. Jag behöver verkliget ett mobilskal till Iphone 11 PRO. Eftersom jag är väldigt klantig med mina mobiler så måste jag ha skal till mobilen samt skydd på framsidan. Teknikdelar.se säljer reservdelar till smartphones. Eftersom jag älskar min roséguld färg på mobilen så vill jag att den ska synas. Så jag kör på transparent mobilskal, men sen har jag alltid ett coolt mobilskal vid sidan för att kunna skifta. Jag hitta ett billigt Iphone 11 Pro skal i transparent hos teknikdelar för 119:-. Sen hittade jag faktiskt ett riktigt läcker mobilskal till Iphone 11 Pro från Ideal i leomönster.

Tycker att utbudet var stort och det finns mobilskal i olika priskategorier. Vill man ha mobilskal i läder så får man också räkna med att det kostar lite mer. Men vill man helt enkelt ha något enklare så är det sjysta priser.

Mobilskal till Iphone 11 PRO

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?