Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Modeikoner som posters

När det kommer till inredningen här hemma så är jag i princip helt klar. Eller som jag brukar säga, man är väl nästan aldrig helt klar. Kommer alltid vara något man vill ändra om eller fixa. Men helheten är nästan klar. Det som däremot är kvar, är tavlor i vardagsrummet. Jag har dock länge velat fram och tillbaka vilken stil och vilka typ av tavlor jag vill ha.

 

Modeikoner som posters

Jag kom fram till att jag ville ha modeikoner som tavlor. Sen fick jag fundera på vem jag skulle ha samt vilken färg på ramen. Hos Dear Sam finns stort utbud, både när det kommer till posters men också ramar. Jag valde Audrey Hepburn och Brigitte Bardot, två klassiska skönheter och stilikoner. Sen funderade jag på om jag skulle ha silver eller svart ram. Men eftersom jag har svart ram i köket så körde jag på samma i vardagsrummet. Tycker det bryter av på ett snyggt sätt.

Jag valde tavlorna nedan i storlek 50 x 70 cm med svart metall ram. Den är lite tunnare än dom jag har hemma. Sen ville jag styla det lite annorlunda och ha tavlorna på marken där dom är lutade mot väggen. Sen gillar jag att dom är svartvita, passar helt perfekt här hemma.


Modeikoner som postersModeikoner som posters
I hallen beställde jag däremot en poster med ett blom motiv. Sen ville jag ha lite färg för att pigga upp hallen med lite färg. Här nere körde jag på en vit ram då jag haft den här sedan tidigare med en annan poster. Så jag bytte bara ut den mot denna. 

Med koden ANNAMATKOVICH10 får du 10% rabatt, gäller även på dom statiska kampanjerna. Koden är giltig till 19/6. 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?