Shoppa min stil

b959efd4d4eb7474e58d

Dyson
YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender

Möjligheten vi har ,,,

Möjligheten vi har ,,,

Hej raringar.

Kikar in en snabbis innan läggdags. Vilket strålande väder vi har haft i flera dagar. Så himla mycket lite sol kan göra för psyket. Vi har verkligen passat på att utnyttja av vädret. Tagit långa promenader med barnen och pratat om livet. Vi försöker att leva så normalt det går trots omständigheterna. Vi har desinformation precis överallt och har alltid med det vart vi än går.

Men möjligheten vi har i Sverige är ingenting vi borde ta föregivet. Trots omständigheterna som råder i värden har vi tak över huvudet och mat på bordet. Våra barn har ett tryggt hem och det är jag tacksam för. Matteo börjar bli en stor kille och vi pratar mycket med honom. Hur olika alla människor är och att i vissa länder har folk inte mat på bordet. Jag märker på honom att han har svårt att förstå hur det är möjligt men samtidigt är han fortfarande liten. Men jag tycker det är otroligt viktigt att prata om det.

Jag ska inte fördjupa mig i ämnet för det kan bli hur långt som helst. Men jag tycker också att det är viktigt att vi faktiskt respekterar varandra. Vi är alla olika och vi har alla våra egna tankesätt. Inget vet egentligen vad som är rätt eller vilken väg som är den rätta. Det sorgliga är alla dom som förlorar sina nära och kära. Med det sagt vill jag säga God Natt fina vänner.

 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?