Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
49   219
22   176
43   311
33   352
50   300

Mönstrad blå satinklänning

Innehåller reklam genom annonslänk för Lindex.

Mönstrad blå satinklänning.

Den här blåa färgen är helt ljuvlig. När jag såg klänningen hos Lindex blev jag helt förälskad. Var lite osäker på hur den skulle sitta då det är satin. Satin gör att man verkligen ser alla ”former” och det gör man även på denna klänningen. Men samtidigt så har det också sin charm. Det jag däremot gillar med klänningen är att den inte alls blir skrynklig. Bjuder på den dagens outfit som också var gårdagens outfit. Hann aldrig fota den igår så det blev en favorit i repris idag. 

Jag är vanligtvis inte förtjust i satin plagg då jag tycker att dom blir så himla lätt skrynkliga och i dom flesta fallen inte passar min figur. Men just denna klänningen gillade jag massor. 

Mönstrad blå satinklänning finns hos Lindex – HÄR -. Klackarna är tyvärr slutsålda men dom finns i svart och nude – HÄR -. Väldigt sköna och lagom i klacken. Har dom även i svarta och andra färger. Dom finns i två höjder på klacken, 8 cm och 10 cm. Jag har dom som är 8 cm. Jag är också rätt lång så 8 cm är lagom samtidigt som jag kan gå i dom.

Mönstrad blå satinklänning
Följ:

2 Kommentarer

  • Anna
   Författare
   23 juni, 2020 / 6:04 e m

   Ja absolut. Jag har storlek 42 och tycker den är normal i storleken ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?