Shoppa min stil

no products
5   122
21   174
17   248
23   274
28   340

Morgonträning VS Kvällsträning

Morgonträning VS Kvällsträning

Hej raringar.

Idag tar jag en ”paus” från styrketräningen och kör cardio istället. Har träningsvärk i hela kroppen och kan knappt gå, älskar den känslan. Jag brukar ta mig till gymmet när jag lämnat av Matteo på förskolan och Valentino har jag med på Mini Sats.

Jag har kommit fram till att jag har mycket mer energi när jag tränat på kvällen. Däremot är det skönt att träna på morgonen och ha träningen överstökad så man kan hitta på något senare på dagen. Ska jag jogga så är det sällan jag klarar av att jogga 5 km i sträck på morgonen. Men på kvällen är det som att jag hållit igång under dagen men behöver göra av med den sista energin på kvällen.

Igår försökte jag även ge mig ut för att jogga utomhus. Otroligt skön känsla men så mycket svårare att jogga ut än inne på löpbandet. Så mitt nästa mål blir att öva upp mig så jag klarar av att jogga 5 km utomhus. Bär inte vara en lång process med tanken på att jag redan klarar av det inomhus.

Morgonträning VS Kvällsträning ​
Ignorera min utväxt. Som tur är ska jag till frissan nästa vecka. Längtar.
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?