Shoppa min stil

no products

Morning coffee in bed

God morgon fina ni

Har kommit in i vanan att vakna tidigt, så redan halv 8 är jag uppe och yrar. Gick upp gjorde kaffe till mig och mannen sen låg vi kvar en stund i sängen och tittade på nyheterna. Känns så himla konstigt att inte behöva passa en tid på morgonen utan nu är det bara att vänta på att vår lilla kille ska kika ut. Nu när lillkillen börjat bli så stor har jag väldigt svårt att vända mig under natten då magen liksom inte hänger med så jag får liksom ta hela magen så den följer med och när han väl ska lägga sig till rätta så känns det som att han vänder upp och ner på alla mina inälvor.  

 
Önskar er en fin dag, ska in till stan och fixa lite ärenden och sen blir det fix och trix här hemma 😀 Har lite saker jag vill brorra upp och fixa innan lillkillen kommer.

Pusselipuss

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?