Shoppa min stil

Silkestop
Kjol i läderimitation
Marc Jacobs Highlighter
Concealer
6   107
14   256
5   263
6   326
13   310

Mot stan för lunch

Hej raringar

Ni hade önskemål om att jag ska blogga lite mer om min vardag och vad jag gör. Just nu är jag påväg till stan och ska träffa Maria. Vi ska nämligen luncha på vårt favvo ställe Poke Poke i Malmö och sen ska vi passa på att fotografera.

Sen har jag lite paket som jag ska passa på att hämta ut innan jag hämtar Matteo från förskolan. Mannen jobbar kväll så vi åker en sväng förbi mina föräldrar. Det är så mycket lättare än att vara själv hemma med två barn.

Igår hade jag två möten inbokade och syrran skulle passa Matteo men hon hade inflammation i axeln. Så jag fick ta med mig båda barnen till stan. Visst, det är inte enkelt men man måste helt enkelt anpassa sig till olika situationer. Det funkade även om det i vissa stunder var stressigt. Jag fick muta Matteo eller jag kallar det belöning.

Ha en fin dag raringar.

Följ:
Dela inlägget

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?