Shoppa min stil

Kavaj
Kjol
Volanger
T-shirt
Ysl
Idole
Hot Tools locktång
Hot tools
Tom Ford
Gucci väska
Gucci solglasögon
Mulberry
Mulberry Bayswater
Denim kjol
Linne
Ljusblå kavaj
Byxor
T-shirt
Kavaj
29   203
32   294
21   245
36   292
29   321

Mot stan för lunch

Hej raringar

Ni hade önskemål om att jag ska blogga lite mer om min vardag och vad jag gör. Just nu är jag påväg till stan och ska träffa Maria. Vi ska nämligen luncha på vårt favvo ställe Poke Poke i Malmö och sen ska vi passa på att fotografera.

Sen har jag lite paket som jag ska passa på att hämta ut innan jag hämtar Matteo från förskolan. Mannen jobbar kväll så vi åker en sväng förbi mina föräldrar. Det är så mycket lättare än att vara själv hemma med två barn.

Igår hade jag två möten inbokade och syrran skulle passa Matteo men hon hade inflammation i axeln. Så jag fick ta med mig båda barnen till stan. Visst, det är inte enkelt men man måste helt enkelt anpassa sig till olika situationer. Det funkade även om det i vissa stunder var stressigt. Jag fick muta Matteo eller jag kallar det belöning.

Ha en fin dag raringar.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?