Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Motivation till träningen

Motivation till träningen.

Jag är verkligen en periodare när det kommer till träningen. Antingen är jag helt och hållet igång eller så är jag inte det. Ska försöka hitta en balans som faktiskt kan hålla i längden. Jag har fått ett riktigt grymt träningsprogram och matschema från min PT. Detta var förra året men jag har kört det lite till och från. Men nu ska jag faktiskt försöka hålla och tänka långsiktigt. Det är ju inte lätt när man jobbar heltid, har små barn och vill föröka ha en fritid. Men man mår ju så himla bra av det.

Nya träningskläder

Något som däremot motiverar mig något enormt är nya träningskläder. Vem blir egentligen inte motiverad med nya träningskläder. Nästan alla mina träningskläder är svarta och jag vill egentligen få in lite färg på mina träningskläder. Träningskläder som jag har på mig nedan är gråa och lite glansiga i tyget. Jag gillar när träningskläder har det glansiga men ofta upplever jag att byxorna åker ner. Fördelen med dessa är att träningstajcen är höga i midjan. Dessutom har dom en gummi yta inuti som gör att byxorna stannar på plats. Sen älskar jag dom söta detaljerna på kläderna. Sportbehå upplever jag är liten i storleken så den bör man ta en storlek större.

Träningskläderna kommer från Hunkemöller. Eftersom jag även till vardagen går i träningskläder så tycker jag snygga träningskläder är aldrig fel.

Motivation till träningen ​
Japp såhär ser jag alltid ut på gymmet. Jag svettas aldrig heller :p. Nej nu skojar jag lite. Såklart jag slänger på lite rött läppstift när jag ska fota träningskläder.
Motivation till träningen ​
Motivation till träningen ​
Följ:

2 Kommentarer

 1. 24 september, 2020 / 9:17 e m

  Så fina träningskläder, jag gillar verkligen detaljerna och sportbhn såg jätteskön ut. Jackan gillar jag också

  • Anna
   Författare
   24 september, 2020 / 9:19 e m

   Ja visst är detaljerna så himla fina ?? och dom är super sköna också

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?