Shoppa min stil

Manolo
Parfym
Jo Malone parfym
Jo Malone badolja
Gucci puder
Gucci läppstift
Gucci läppstift
Gucci puder
Gucci läppstift
YSL parfym
YSL parfym
Locktång
Varmluftsborste
Örhängen
Klänning
Beige kappa
Svart kappa
Brun blus
Blus
Pyjamas
18   135
19   236
36   310
18   212
24   303

Motivationen är på topp

Motivationen är på topp.

Hej raringar.

Lyckost mig som har en bebis som sover hur bra som helst. Matteo var helt tvärtom, men nu när han är äldre sover han också jätte bra. För mig är sömn extremt viktigt för att jag ska funka som människa.

Idag har jag tränar med min personliga tränare Gabi och vi körde några nya rumpövningar. My gad vilka grymma övningar, jag lär inte kunna gå imorgon.

Jag kan verkligen inte förklara för er hur motiverad jag är. Känns så himla bra att ha koll både på träning och mat. Jag har flera dagar i rad gått ut på en sen power Walk när kidsen lagt sig. Det känns så himla skönt att göra av med den sista energin. Även när jag varit på gymmet själv så känns det skönt att veta vad man ska göra.

Det som känns jätte bra är att min personliga tränare har gjort scheman som är realistiska, med mål. Vi kommer även ha uppföljning för att se hur det går med målen. Jag blir extremt peppad av siffror och blir så tävlingsinriktad. I detta fall tävlar jag mot mig själv och jäklar vad grymt det kommer bli.

Killarna fick följa med och bästa moster Ivona passade dom medan denna mamman träna.

Kolla bara hur snygg denna kvinna är. Detta är min personliga tränare Gabi, vilken kropp. Just nu kör Gabi ett black Friday erbjudande som gäller tom 1/12. Man får 20% rabatt på alla hennes tjänster. Vill även passa på att tipsa er som inte vet, så kan man ta personliga tränare som friskvård.

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?