Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
17   190
10   103
23   155
35   194
12   134

Motiverad eller inte?!

Motiverad eller inte?!

Hej raringar.

Här rullar det på. Tiden går otroligt snabbt. Just nu är det väldigt mycket som händer. Huvudet är fullt och jag håller mig på banan för att inte tappa fokusen. Man är ju trots allt bara en människa och sånt är livet. Ibland går det upp och ibland går det ner.

Tro det eller ej så kör jag mot gymmet kl 06.00 på morgonen. Jag känner mig sjukt motiverad och det har verkligen blivit en rutin. Nu jobbar jag helt och hållet hemma och behöver göra av med den energin. Så det känns super skönt att sätta sig vid datorn när man varit igång på morgonen. Jag är defensivt inte en morgonmänniska men det känns otroligt skönt. Dessutom är det inte lika mycket människor på gymmet på morgonen. Jag vill inte ta med barnen till gymmet nu när folkhälsomyndigheten gått ut med att vi ska hålla oss hemma här nere i Skåne.

Motiverad eller inte?!
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 3 november, 2020 / 10:06 e m

  Härlig och duktig du är, jag är inte allert vid den tiden. Men smart drag också ef det är pandemi, mindre folk då kan jag tro

  • Anna
   Författare
   3 november, 2020 / 10:08 e m

   Ja men precis, inte alls lika mycket folk på morgonen. Dessutom skönt att få det gjort ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?