Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Motiverad eller inte?!

Motiverad eller inte?!

Hej raringar.

Här rullar det på. Tiden går otroligt snabbt. Just nu är det väldigt mycket som händer. Huvudet är fullt och jag håller mig på banan för att inte tappa fokusen. Man är ju trots allt bara en människa och sånt är livet. Ibland går det upp och ibland går det ner.

Tro det eller ej så kör jag mot gymmet kl 06.00 på morgonen. Jag känner mig sjukt motiverad och det har verkligen blivit en rutin. Nu jobbar jag helt och hållet hemma och behöver göra av med den energin. Så det känns super skönt att sätta sig vid datorn när man varit igång på morgonen. Jag är defensivt inte en morgonmänniska men det känns otroligt skönt. Dessutom är det inte lika mycket människor på gymmet på morgonen. Jag vill inte ta med barnen till gymmet nu när folkhälsomyndigheten gått ut med att vi ska hålla oss hemma här nere i Skåne.

Motiverad eller inte?!
Följ:
Dela inlägget

2 Kommentarer

 1. 3 november, 2020 / 10:06 e m

  Härlig och duktig du är, jag är inte allert vid den tiden. Men smart drag också ef det är pandemi, mindre folk då kan jag tro

  • Anna
   Författare
   3 november, 2020 / 10:08 e m

   Ja men precis, inte alls lika mycket folk på morgonen. Dessutom skönt att få det gjort ?

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?