Shoppa min stil

YSL shine läppstift
YSL rött matt läppstift
Armani läppstift
Tom Fors kroppsolja
Gucci solpuder
YSL primer
Ljusblåa favorit jeans
Blåa favorit jeans
Svarta favorit jeans
Svart Tweed jacka
Svart kavaj
Tiffany & Co
Amika varmluftsborste
Amika värmeborste
Sinful adventskalender
25   181
56   260
32   220
51   275
39   281

Mrs Brown Restaurang i Malmö

Mrs Brown Restaurang i Malmö

Hej raringar

Hoppas att ni haft en härlig Måndag. Min har flugit förbi i ett svep, knappt så jag hinner med. Men det har varit en härlig start på denna måndag. Jag älskar ju Måndagar 😍.

I förra veckan bokade jag och Maria in en AW, följt av bio och besök på Mrs Brown Restaurang i Malmö. Det var första gången vi båda besökte restaurangen och maten var super god. Maria tog oxfilé och jag var sugen på ricotta och spenatfyllda Agnolotto med portobello, brynt salviasmör och tryffelpecorino. Otroligt gott och jag älskar ju tryffel.

Mrs Brown Restaurang i Malmö

Vi passade också på att gå på bio och vi båda är riktiga bio och filmälskare. Vi kollade på filmen After We Fell. Där finns en första del. Men en kärleksfilm med kanske lite för unga skådespelare men filmen är bra.

Mrs Brown Restaurang i Malmö
Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?