Shoppa min stil

YSL bälte
Nike
Gucci Scarf
Jacka
Beige pumps
Pumps
YSL röda läppstift
Ysl Läppstift
Ysl black opium
Ysl Libre
Kjol
Beige silk blus
Silkes blus
Svart kappa
Kappa beige
Svarta jeans
Blåa jeans

Multifunktionell kräm med naturlig färgtouch

Multifunktionell kräm med naturlig färgtouch

Jag tänkte tipsa er om en fantastisk kräm som är helt perfekt under sommaren. Natura Bissé C+C Vitamin Sheer Fluid är en multifunktionell kräm som är väldigt lätt i konsistensen och innehåller även SPF 25. En multifunktionell kräm med naturlig färgtouch som smälter samman med din vanliga hudfärg. Jag har insett att jag älskar en dagkräm med färgpigment eftersom jag själv inte använder foundation.

Nu har jag dessutom två dagkrämer som innehåller färgpigment som jag älskar. Natura Bissé Diamond cocoon sheer som är en av mina favoriter. Huden blir så otroligt fin och jag får jätte fin lyster och extremt mycket fukt. Denna kommer passa perfekt när det är lite kallare och min hud behöver extra mycket fukt.

Nu när det varit extremt varmt så upplever jag att Natura Bissé C+C Vitamin Sheer Fluid känns jätte fin på huden. Förutom att den skyddar mot solen så får jag extremt fint glow utan att se glansig ut. Älskar dessutom att den innehåller pigment och resultatet på min hudton.

Jag har verkligen blivit förälskad i C + C vitamin serien från Natura Bissé. En otroligt härlig och uppfräschade serie som doftar magiskt och man får helt strålande hud.

Multifunktionell kräm med naturlig färgtouch.
Multifunktionell kräm med naturlig färgtouch
Multifunktionell kräm med naturlig färgtouch
Multifunktionell kräm med naturlig färgtouch

Alla produkter finns på Kräm Hudvårdsstudio eller webbshoppen. Jag gör även mina behandlingar hos Kräm och har fått dom bästa tipsen.

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?