Shoppa min stil

no products

Multitasking / Malmö Life gym meeting

Just nu är det full rulle, efter jobb är det jobb. Jag och Vikkan passade på att ha ett telefonmöte och eftersom jag bokat in mig på spinning så fick jag prata med henne precis innan spinningen skulle börja. Det enda som fattas just nu är tiden, det är galet mycket på gång och vi två är i full fart med planeringar, intervjuer och en massa möten. Ska bli så kul att få köra igång vår sida Malmö Life.

Förresten glöm inte att gilla vår Facebook sida HÄR, vi kommer så klart att uppdatera den med aktuell information så snart hemsidan kommit igång. Vi finns även på instagram Malmolife 😀

En PW på löpbandet efter 25 minuters spinning 😉 No pain No gain

IMG_9115 IMG_9113

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?