Shoppa min stil

no products

Mumlife & Nespresso Vanilla Cardamom

Hej fina ni

Denna dagen starta jag med ett grymt bra träningspass, nu känner jag mig frisk och kan komma igång med min träning. Fy vad jag hatar att vara sjukt speciellt när man kommer back med träningen. 

Jag har hunnit bada lillkillen som just nu sover så denna mamman ska passa på att få lite gjort framför datorn, har även hunnit duscha själv så det känns extra lyxigt. Tror att dom flesta småbarns föräldrar förstår mig där. Dagen har ju bara flugit förbi och vi skulle egentligen åka över till mina föräldrar men då lillkillen är nybadad vill jag inte ta ut honom. 

Önskar er en härlig dag. 

Förresten ni måste smaka dom nya limited eddition Nespresso kapslarna. Min favorit är helt klart Vanilj och kardemumma, var tvungen att ladda på med kaffe här hemma så jag passade på att smaka dom olika smakerna när jag var inne i butiken. Dom finns Här 

    
 

Följ:

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?