Shoppa min stil

no products

My kind of day

Har precis kommit hem från en heldag på Ilva och Ikea med min fina Rasha. Det var ett tag sen vi hade en sådan dag. Vi båda älskar att springa runt på Ilva och Ikea och sedan stätta oss ner och fika. Killarna var super snälla så vi båda kunde i lugn och ro strosa runt och kolla. Det var ju galet mycket folk på Ikea eftersom det är röd dag. 

Själv var jag ute efter blommor till mina rose krukor som jag klicka hem för en tid sen. Visar lite senare vilka. Men det ska vara blommor som man inte behöver sköta om speciellt mycket som exempel kaktus. Köpte en kaktus som jag gilla och nu har jag tre krukor till som jag behöver fylla ut med tåliga blommor. 😀 

På Ilva passa vi på att fika. Jag hitta ett årstrå i min mat så den fick åka tillbaka direkt. Fick vräka i mig en sallad här hemma då jag var svinhungrig.  

 
Nerbäddad liten kille.  

 
Nu ska jag vila en stund innan jag möter upp Rasha då vi ska köra ett träningspass tillsammans 😀 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?