Shoppa min stil

no products

My livingroom #koppar detaljer

Nu när jag har varit hemma så har jag haft hur mycket tid som helst att hålla det rent hemma. Rastlös och städfreak som jag är 😀 Älskar när det är skinande rent hemma 🙂 

Så jag passade på att ta bilder på vårt vardagsrum. Jag älskar koppar och nu väntar jag bara på att Skultuna ska få påfyllning på höstens nyheter som går åt koppar. Älskar ljustakarna i koppar från Skultuna och dom måste jag verkligen ha. Blir kanske krukan också men är osäker då jag inte har några växter hemma, kan dock bli snyggt med en orchide. 

Köpte även dessa snygga kuddar från H&M home som matchar snyggt med Missoni kuddarna.  

    
    
 

Följ:
Dela inlägget

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?