Shoppa min stil

no products

Mycket just nu!

Mycket just nu.

Hej raringar.

Så himla kul att ni är så många som kikar in här. Jag har verkligen otroligt mycket just nu så jag har varken haft tid eller ork att kika in här. Men jag ska föröka uppdatera lite när jag kan.

Mamma mår mycket bättre och det är jag så glad för. Gud vad jag har varit orolig för henne. Hon är däremot fortfarande svag och yr. Sover mycket också. Men det är på bättringsvägen så det är skönt. Vi andra mår bra, jag har fortfarande inget lukt eller smaksinne men vad jag har förstått det som så kan det ta ett tag innan det kommer tillbaka. En otrolig märklig känsla att liksom andas precis som vanligt men inte känna något alls. Samma sak med smaken.

Tycker att Corona verkligen är så märklig. En av läkarna sa till mig att det är som rysk rulett, du vet aldrig vem och hur hårt den slår. Men nu har vi iallafall antikroppar och förhoppningsvis slipper den.

Mycket just nu!
Mina fina älsklingar som är omöjliga att få på bild. Nybadade och redo för julkalender igår kväll. Det är vår lilla tradition att sitta och kolla på julkalendern, antingen när vi äter frukost eller på kvällen.

Måste ta Matteo till frisören då hans hår är så långt. Så ska ringa frisören och se hur det ser ut idag eller om det är bättre att komma på vardagen.

Önskar er en fin dag och ta hand om er.

Följ:
Dela inlägget

1 kommentar

  1. 19 december, 2020 / 9:27 e m

    Skönt att din mamma mår bättre, fy ja så man skulle oroa sig =D

Lämna gärna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?